Din varukorg är tom.

Bio-Marin Naturell 100 st

Varje kapsel Bio-Marin Naturell innehåller 1000 mg fiskolja i stabil och naturlig triglyceridform med ett högt innehåll av de essentiella omega-3-fettsyrorna, EPA och DHA. Kapslarna är tillverkade av fiskgelatin, vilket säkerställer att fiskoljan finns i sitt naturliga hölje.
Tillverkare: Pharma Nord
EAN: 5709976095502
159,00 kr

Varje kapsel Bio-Marin Naturell innehåller 1000 mg fiskolja i stabil och naturlig triglyceridform med ett högt innehåll av de essentiella omega-3-fettsyrorna, EPA och DHA. Kapslarna är tillverkade av fiskgelatin, vilket säkerställer att fiskoljan finns i sitt naturliga hölje. Detta är en stor fördel för dem som inte vill konsumera gelatin som kommer från nötkreatur eller svin. För att undvika fisksmak och för att göra smaken behaglig har kapslarna en naturlig citronsmak. Bio-Marin Naturell är ett ekonomiskt fiskoljepreparat för regelbunden daglig konsumtion.

Dosering & användning

1-4 kapslar dagligen; beroende på övrig fiskkonsumtion. Barn från 4 år: 1 kapsel dagligen.

Innehåll

Fiskolja, kapselskal av fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), renat vatten, naturligt citronsmakämne

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn