Din varukorg är tom.

Hår, Hud , Naglar

Priorin , 180 kapslar

743,00 kr

Priorin® Kapslar tillför näring direkt till hårrötterna - inifrån

Priorin 60 kapslar

279,00 kr

Priorin® Kapslar tillför näring direkt till hårrötterna - inifrån

Hårkontroll Boost, 60 st

229,00 kr

Hårkontroll Boost är ett kosttillskott som innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade keratinet Cynatine® HNS, kombinerat med extra biotin och zink, som båda bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering.

Linicin Prevent , 100ml

145,00 kr 109,00 kr

Tidigare har det enda alternativet mot huvudlöss varit att behandla när barn/vuxna redan drabbats av löss. Nu finns emellertid alternativ som kan användas i förebyggande syfte. Med Linicin Prevent Spray kan du ligga steget före och förhindra att lössen sprider sig till ditt eget eller dina anhörigas hår.

Linicin 10 min lusschampo , 100ml

124,00 kr

En snabb och problemfri process för att effektivt bli av med huvudlössen. Linicin Shampoo innehåller inte gifter eller insektsdödande medel. Det är en naturlig produkt som kväver löss på några minuter i stället för att förgifta dem under loppet av flera timmar.

Linicin 15 min solution , 100ml

145,00 kr 109,00 kr

Linicin 15 min Solution attackerar och kväver huvudlöss på nolltid. Precis som övriga Linicinprodukter är lösningen fri från insektsdödande medel och gifter. Den milda lösningen består av ingredienser som ofta används i hygienprodukter för barn och kan tryggt användas av barn från sex månaders ålder.