Din varukorg är tom.

Kosmetik, Hudvård

Cetaphil Facial Cleanser , 236ml

61,00 kr

Cetaphil Facial Cleanser är en ansiktsrengöring som skonsamt och effektivt tar bort smuts, överflödigt sebum och make-up. Rengöringen är lätt löddrande och är effektiv utan att torka ut huden. Kan användas dagligen för rengöring och make up-borttagning.

Cetaphil Facial Lotion , 118ml

98,00 kr

Cetaphil Facial Lotion är en lätt lotion för ansiktet som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Cetaphil Facial Lotion innehåller effektivt mjukgörande ingredienser och har ett neutralt pH-värde.

Cetaphil Softening Cream , 100 gr

79,00 kr

Cetaphil Softening Cream är en återfuktande kräm som kan användas både till ansiktet och kroppen. Cetaphil Softening Cream lugnar hud som är torr och irriterad och återfuktar effektivt huden. En dryg kräm som snabbt går in i huden

Gillette Series Sensitive 200ml

35,00 kr

Gillette Series Gel Sensitive är en rakgel speciellt framtagen för känslig hud. Den mjukgörande gelen ger en skonsam rakning samt hjälper till att motverka skärsår och rodnad. Gillette Series Gel Sensitive är lätt parfymerad och innehåller den lugnande naturliga komponenten aloe.

Nalox Nagelsvampbehandling 10m

239,00 kr

Har du problem med envis nagelsvamp? Nalox hjälper dig att behandla svampinfektion på ett säkert sätt. Behandlingen är även effektiv mot missfärgningar och skadade naglar. Förbättring kan ofta ses redan efter en till två veckors användning.

Night cream System Absolut Börlind , 50 ml

599,00 kr

System Absolute är en mycket näringsrik nattcreme. Den innehåller ett djupverkande förråd av värdefulla näringsämnen.