Din varukorg är tom.

Lotion

Cetaphil Moisturizing Lotion , 500ml

99,00 kr

Cetaphil Moisturizing Lotion för torr och känslig hud är en oparfymerad och mild lotion som innehåller en blandning av effektiva fuktgivare som gör huden mjuk och smidig

Cetaphil Facial Lotion , 118ml

98,00 kr

Cetaphil Facial Lotion är en lätt lotion för ansiktet som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Cetaphil Facial Lotion innehåller effektivt mjukgörande ingredienser och har ett neutralt pH-värde.

Aquaporin Refreshing Balm-Lotion Rich 400ml

94,00 kr

Eucerin Aquaporin Active Lotion Rich är en återfuktande hudkräm som ger dig intensiv fukt och främjar din huds egna återfuktande förmåga vilket ger dig en långvarigt återfuktad hud.

UltraSensitive Cleansing Lotion 100ml

93,00 kr

UltraSensitive Cleansing Lotion från Eucerin är en mild rengöringslotion speciellt framtagen för mycket känslig hud. Lotionen är oparfymerad, mycket mild och hjälper till att öka hudens tolerans mot hudirritation.

pH5 Lotion without Parfume 400ml

79,00 kr

Eucerin pH5 Lotion återfuktar normal, torr och känslig hud. Eucerin pH5 Lotion innehåller 5% Dexpanthenol och återbildar hudens naturliga skydd. Absorberas snabbt och gör att huden känns smidig, mjuk och är skyddad varje d