Din varukorg är tom.

Man

Cernitol Novum, 150 st

252,00 kr

Cernitol Novum är ett växtbaserat läkemedel med extrakt av torkat råpollen. Tabletterna används för att behandla de symtomen som kan uppkomma vid en godartad prostataförstoring. Godartad innebär att det inte beror på någon allvarligare sjukdom som cancer. Det här är ett växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Curbisal , 90 kapslar

325,00 kr

Curbisal är ett växtbaserat läkemedel använt vid lättare urineringsbesvär orsakade av godartad prostataförstoring, t.ex. nattliga urinträngningar. Det här är ett växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Sabamin, 90 kapslar

379,00 kr

Sabamin är ett växtbaserat läkemedel använt vid lättare urineringsbesvär orsakade av godartad prostataförstoring, t.ex. nattliga urinträngningar. Det här är ett naturläkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Vichy Homme Shaving Foam , 200ml

79,00 kr

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Foam skyddar huden vid rakning och passar även känslig hud.

Vichy Homme Shower Gel 200ml

90,00 kr

Vichy Homme Hydra Mag C Body & Hair Shower Gel är en duschgel för både kroppen och håret. Rengör utan att torka ut huden och gör att huden känns återfuktad hela dagen. Hydra Mag C duschgel är pH-neutral och tvålfri. Berikad med magnesium och C-vitamin. Passar alla hudtyper. Alla Vichys produkter är dermatologiskt testade.

Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition 60 st

249,00 kr

Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition är ett kosttillskott för ett kraftigare och mer livfullt hår.