Din varukorg är tom.

Maxosol, 60st

Maxosol skyddar din hud inifrån. Maxosol innehåller vitaminer och mineraler. Personer som äter för lite frukt och grönt och som utsätter sig för för alkohol, stress och solljus får ofta en hud som torkar ut och är mera sårbar för främmande angrepp.
Tillverkare: Midsona
EAN: 7394098900018
129,00 kr

Maxosol skyddar din hud inifrån.
Maxosol innehåller vitaminer och mineraler. Personer som äter för lite frukt och grönt och som utsätter sig för för alkohol, stress och solljus får ofta en hud som torkar ut och är mera sårbar för främmande angrepp.

Maxosol motarbetar de faktorer som påverkar huden negativt genom dess balanserade kombination av vitaminer och mineraler. Dessa kallas för antioxidanter och i Maxosol är de speciellt utvalda för att ge näring åt vår hud.

Maxosol innehåller rikligt med betakaroten och vitaminerna B3, B6, C och E samt biotin, lycopen, zink, koppar och selen. Denna kombination ger en allmänt positiv näringseffekt åt kroppens kemi och hudens biologiska balans.

Använd Maxosol när du vill:

  • förbereda huden för solen
  • minska risken för rodnad och solöverkänslighet
  • få en fräschare hudton året runt
  • förlänga hållbarheten på din solbränna
  • minska risken för solrelaterat åldrande
  • tillföra din hud och din kropp ett mångsidigt näringstillskott

 

Dosering

En tablett per dag. Året om!

Ingredienser

Vitamin A (betakarotenmix (betakaroten från Blakeslea trispora, modifierad stärkelse, DL- a-tokoferol)), fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat), vitamin C (L-askorbinsyra), morotspulver, zinksulfat, vitamin E (DL-a-tokoferylacetat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), niacin (nikotinamid), selen (L-selenometionin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (etylcellulosa), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), lykopen, liponsyra, fyllnadsmedel (talk), D-biotin, ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

Innehåll / tablett

Vitamin C60 mg
betakaroten15 mg
niacin15 mg
vitamin E10 mg
vitamin B65 mg
biotin150 mcg
liponsyra5 mg
lycopen500 mcg
zink15 mg
selen75 mcg
koppar150 mcg

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.