Din varukorg är tom.

Muskler & Leder

Movo 2 x 190 kapslar

275,00 kr

MOVO kapslar är ett kosttillskott med nyponpulver som innehåller det väldokumenterade och ledbefrämjande GOPO

GLYC Boost 120st

345,00 kr

Glyc Boost är ett kosttillskott för rörliga, aktiva och hälsosamma leder. För män och kvinnor mitt i livet som vill kunna hålla igång en aktiv vardag med både motion och träning. GLYC BOOST hjälper dig bibehålla rörliga, hälsosamma leder så du kan promenera, jogga, träna och vara aktiv. Glyc Boost är innehåller 9 aktiva ingredienser för att boosta hela dig. Nu med förbättrad formula.

GLYC Acative 120st

345,00 kr

Glyc Active är ett kosttillskott med Boswellia Serrata (djävulsklo) och gurkmeja. Glyc Active är framtaget för dig som tränar eller motionerar regelbundet och vill bibehålla rörliga, flexibla leder. Glyc Active innehåller förutom Boswellia Serrata och gurkmeja, vitamin K2 som bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Mangan bidrar till normal bildning av bindväv, normal energiomsättning samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Glyc Active innehåller även MSM, L-Arginin, vitamin C och vitamin D2 och är förstärkt med svartpeppar för optimerat upptag. Vegan.

Movo , 400 gram

275,00 kr

MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Fem publicerade kliniska studier och två metanalyser bekräftar att nyponets innehåll av galaktolipiden GOPO är viktig för effekten.

NutriLenk ACTIVE 30k

165,00 kr

Nutrilenk ACTIVE HYALURONSYRA Hyaluronsyrans främsta uppgift i kroppen/huden är att hålla kroppen/huden fuktig, ge volym, samt bidra till bildandet av ny vävnad, samt hålla lederna rörliga och smidiga.

NutriLenk Gold 180t

438,00 kr

NutriLenk bevara lederna smidiga och rörliga och får kroppen till att fungera utan att man känner sig stel.