Din varukorg är tom.

New Nordic

Skin Care Pigment Clear , 60tabl

213,00 kr

Extra komplement till hudvården Tillför näring inifrån

Skin Care Collagen Booster , 60tabl

183,00 kr

SKÖNHET INIFRÅN - Skin Care Collagen Fillerär en tablett med marint kollagen samt ett standardiserat extrakt av granatäpple, tomatextrakt och astaxantin (en karotenoid).

Magnesium 270 st

479,00 kr

New Nordic magnesium är ett kosttillskott som bidrar till normal muskelfunktion och hjälper till att minska trötthet och utmattning. Det är gjort på magnesiummalat, en fruktsyra som utvinns ur äpplen. New Nordic Magnesium är glutenfritt, laktosfritt och veganskt

Multivitamin Vegetarianer Och Veganer 120 st

106,00 kr

New Nordic Multivitamin för vegetarianer är ett kosttillskott utvecklat för vegetarianers speciella behov av näringsämnen.

New Nordic Active Legs 30 st

219,00 kr 185,00 kr

Känslan av att benen känns trötta och tunga kan vara besvärande. Kosttillskottet Active Legs innehåller tallbark,vindruvsblad och Vitamin C som tillsammans bidrar till blodkärlens normala funktion och minskar känslan av trötthet i benen. Kan även användas om benen ofta känns tunga och stumma efter du stått eller gått länge. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare.

New Nordic Active Liver 30 st

229,00 kr 185,00 kr

Active Liver är ett kosttillskott som stödjer leverns normala funktion. Innehåller örtextrakt från parkslide, vindruvor och kronärtskocka samt gurkmeja, svartpeppar och kolin. Förutom att bidra till leverns normala funktion bidrar Active Liver även till en normal fettomsättning.