Din varukorg är tom.

Sexleksaker

B Swish Bnaughty Deluxe

299,00 kr

Bnaughty Deluxe kommer nu i en uppdaterad utgåva med en ny och läcker design. Det fjärrkontrollerade Bnaughty vibratorägg är idealiskt för dig som gärna vill skämmas bort med underbara vibrationer invändigt och med hela 6 olika vibrationslägen är du försäkrad en mycket retande upplevelse.

Belladot Bertil

145,00 kr

Penisringen förstärker mannens erektion och vibrationerna stimulerar samtidigt kvinnans klitoris

Belladot Bodil Massager , blå

205,00 kr

Belladot Bodil är en böjbar g-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger bästa tänkbara g-punktsstimulans.

Belladot Britt knipkulor , Rosa

140,00 kr

Belladot Britt förenar nytta med nöje, knipkulorna både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Och en vältränad bäckenbottenmuskulatur är till glädje för både honom och henne.

Pjur We-Vibe Clean 100 ml

89,00 kr

Pjur We-Vibe Clean är en skonsam rengöring för sexleksaker. Rengöringen passar extra bra för användning på material som är känsliga för alkohol, såsom latex, gummi och silikon. We-Vibe Clean minskar lukt och är helt avsedd för applicering på sexleksaker.

Belladot Ebba Massager , Gul Large

259,00 kr

Belladot Ebba är vår största dildo. Under den kurviga siluetten och den matta, lena ytan göms en extra kraftfull vibrator.